Rakkaudesta lajiin

Olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä, muotoilijoita ja digitalisaation supersankareita. Uskomme, että tulevaisuus rakennetaan laadukkaiden digitaalisten kokemusten ympärille. Me teemme näistä kokemuksista täydellisiä.

Autamme yrityksiä hyödyntämään todellista potentiaaliaan digitaalisuuden avulla. Siksi perustimme Perfektion toteuttamaan korkealaatuisia ja arvoa tuottavia digitaalisia palveluita. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen ja vahva visio siitä millaisia täydellisten palveluiden pitää olla. Jatkuvan itsemme kehittämisen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja ratkaista ongelmia teknologian avulla.

Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita niin data-analytiikasta IoT-ratkaisuiden rakentamiseen, kuin sisällöntuottamisesta valokuvaamiseen.

Asiat, joihin uskomme

Intohimo laatuun

Kehitämme aidosti laadukkaita palveluita, joiden taustalla oleva koodi ja muut ratkaisut ovat tehty viimeisen päälle hyvin. Emme mene sieltä missä aita on matalin, ja teemme kaiken rakkaudella, joten rakentamiemme palveluiden ylläpidettävyys ja toimintavarmuus ovat ensiluokkaisia.

Ketteryys

Emme usko vanhanaikaiseen vesiputousmalliin, vaan teemme kaiken ketterästi ja Lean on lähellä sydämiämme. Toimimalla ketterien menetelmien mukaisesti saadaan aikaan tarkoituksenmukainen lopputulos ja tyytyväinen asiakas, ei vain suurta pinoa määrittelydokumentteja.

Läpinäkyvyys

Koska toimimme ketterästi, olemme koko ajan vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tämä takaa projektin onnistumisen aina parhaalla lopputuloksella. Tiedät jatkuvasti mitä olemme tehneet, ja mitä teemme seuraavaksi.

Aallonharja

Loppukäyttäjät odottavat nykyaikaisia ja sulavia palveluita. Valitsemalla käyttöömme viimeisimmät ja parhaimmat teknologiat vastaamme näihin odotuksiin.

Meidän perhe

Pienen perheemme yhdistävänä tekijänä ovat akateeminen osaaminen sekä intohimo digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Taustallamme on kokemus useiden eri kokoisten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten ja yhdistysten kanssa työskentelystä.

Felix Lindholm

Felix

Lindholm

Developer
Henri Malkki

Henri

Malkki

CEO & Developer
Jaana Laitinen

Jaana

Laitinen

Business Designer
Janne Timonen

Janne

Timonen

Developer
Jonne Airaksinen

Jonne

Airaksinen

Developer
Jonne Huotari

Jonne

Huotari

Developer & Designer
Jussi Maristo

Jussi

Maristo

Developer
Jyri Saukkonen

Jyri

Saukkonen

Developer & 3D Visuals
Laura Kaurijoki

Laura

Kaurijoki

Legal Advisor
Mauri Karlin

Mauri

Karlin

Full Stack Developer
Nico Roos

Nico

Roos

Full Stack Developer
Olli Savisaari

Olli

Savisaari

Experience Designer
Tuomas Koskinen

Tuomas

Koskinen

Business Analyst
Robo Repa

Robo

Repa

Cleaning & Maintenance
Perfektio Oy 2783844-4 FI27838444
info@perfektio.fi Puhelinnumero+358-45 220 6933 Mäkelänkatu 52 A, 00510 Helsinki

Laita viestiä, tehdään jotain suurta yhdessä

Ota yhteyttä