Rakkaudesta Lajiin

Olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä, muotoilijoita ja digitalisaation supersankareita. Uskomme, että tulevaisuus rakennetaan laadukkaiden digitaalisten kokemusten ympärille. Me teemme näistä kokemuksista täydellisiä.

Autamme yrityksiä hyödyntämään todellista potentiaaliaan digitaalisuuden avulla. Siksi perustimme Perfektion toteuttamaan korkealaatuisia ja arvoa tuottavia digitaalisia palveluita. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen ja vahva visio siitä millaisia täydellisten palveluiden pitää olla. Jatkuvan itsemme kehittämisen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja ratkaista ongelmia teknologian avulla.

Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita niin data-analytiikasta IoT-ratkaisuiden rakentamiseen, kuin sisällöntuottamisesta valokuvaamiseen.

Asiat, joihin uskomme

Intohimo laatuun

Kehitämme aidosti laadukkaita palveluita, joiden taustalla oleva koodi ja muut ratkaisut ovat tehty viimeisen päälle hyvin. Emme mene sieltä missä aita on matalin, ja teemme kaiken rakkaudella, joten rakentamiemme palveluiden ylläpidettävyys ja toimintavarmuus ovat ensiluokkaisia.

Ketteryys

Emme usko vanhanaikaiseen vesiputousmalliin, vaan teemme kaiken ketterästi ja Lean on lähellä sydämiämme. Toimimalla ketterien menetelmien mukaisesti saadaan aikaan tarkoituksenmukainen lopputulos ja tyytyväinen asiakas, ei vain suurta pinoa määrittelydokumentteja.

Läpinäkyvyys

Koska toimimme ketterästi, olemme koko ajan vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tämä takaa projektin onnistumisen aina parhaalla lopputuloksella. Tiedät jatkuvasti mitä olemme tehneet, ja mitä teemme seuraavaksi.

Aallonharja

Loppukäyttäjät odottavat nykyaikaisia ja sulavia palveluita. Valitsemalla käyttöömme viimeisimmät ja parhaimmat teknologiat vastaamme näihin odotuksiin.

Meidän perhe

Pienen perheemme yhdistävänä tekijänä ovat akateeminen osaaminen sekä intohimo digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Taustallamme on kokemus useiden eri kokoisten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten ja yhdistysten kanssa työskentelystä.

Felix

Lindholm

Developer

Henri

Malkki

CEO & Developer

Janne

Timonen

Developer

Jonne

Airaksinen

Developer

Jonne

Huotari

Developer & Designer

Jussi

Maristo

Developer

Jyri

Saukkonen

Developer & 3D Visuals

Niilo

Korkiakoski

Developer

Olli

Savisaari

Experience Designer

Perttu

Lähteenlahti

Developer & UX Designer

Tuomas

Koskinen

Business Analyst

Robo

Repa

Cleaning & Maintenance
Perfektio Oy // 2783844-4 // FI27838444
info@perfektio.fi // Puhelinnumero+358-45 220 6933 // Mäkelänkatu 52 A, 00510 Helsinki

Laita viestiä, tehdään jotain suurta yhdessä

Ota yhteyttä