Rakkaudesta lajiin

Olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä, muotoilijoita ja digitalisaation supersankareita. Uskomme, että tulevaisuus rakennetaan laadukkaiden digitaalisten kokemusten ympärille. Rakastamme avointa innovaatiota ja käymme innokkaasti voittamassa innovaatiokilpailuja ja hackathoneja niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Autamme yrityksiä hyödyntämään todellista potentiaaliaan digitaalisuuden avulla

Perfektio on olemassa, jotta nämä maailmaa paremmaksi muuttavat ideat saisivat avoimen innovaation kautta korkealaatuisen ja arvoa tuottavan digitaalisen muodon. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen ja vahva visio siitä millaisia täydellisten palveluiden pitää olla. Jatkuvan itsemme kehittämisen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja ratkaista ongelmia teknologian avulla.

Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita niin data-analytiikasta IoT-ratkaisuiden rakentamiseen, kuin sisällöntuottamisesta valokuvaamiseen.

Meidän perhe 

Pienen perheemme yhdistävänä tekijänä ovat akateeminen osaaminen sekä intohimo digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Taustallamme on kokemus useiden eri kokoisten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten ja yhdistysten kanssa työskentelystä.

Felix Lindholm
Developer
Henri Malkki
CEO & Developer
Jaana Laitinen
Operatiivinen johtaja
Jerry Tamlander
Developer
Jonne Airaksinen
Senior Developer
Jonne Huotari
Developer & Designer
Jussi Maristo
Developer
Jyri Saukkonen
Senior Developer & 3D Visuals
Laura Kaurijoki
Legal Advisor
Mauri Karlin
Full Stack Developer
Olli Savisaari
Experience Designer
Pinja Kuosmanen
Developer
Sami Lindqvist
Developer
Tuomas Koskinen
Business Analyst