Haluamme parantaa käyttökokemustasi, joten käytämme sivuillamme evästeitä.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojaselosteen.Kuulostaa mielenkiintoiselta, haluan lukea lisää!

Ohjelmistokehitys

Laadukkaita digitaalisia palveluita

Rakennamme hyvin koodattuja, skaalautuvia ja nykyaikaisia digitaalisia palveluita. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja mieluiten ketterän ohjelmistokehityksen periaatteiden mukaisesti käyttäen parhaita teknologioita. Meille ohjelmistokehitys ei ole vain koodaamista: suunnittelemme kaiken aina sinun ja loppukäyttäjän tarpeet ja toiveet huomioiden.

Vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä ja akateeminen koulutuksemme takaavat että lopputulos on huippuunsa hiottu, turvallinen ja aidosti toimiva. Huolehdimme myös palveluiden ylläpidosta niiden käyttöönoton jälkeen.

Jos kohtaat resurssipulaa, tarjoamme asiantuntijoitamme täydentämään jo olemassaolevaa kehittäjätiimiäsi.

Haluatko kuulla lisää ketterästä ohjelmistokehityksestä? Ota yhteyttä

Uuden palvelun toteutus

Toteutamme ideoimasi palvelun parhailla ohjelmistokehityksen teknologioilla, tietoturvallisesti ja laadukkaasti. Vaikka ideasi ei olisi vielä aivan valmis, autamme sinua hiomaan sen timanttiseksi konseptiksi.

Olemassa olevan palvelun nykyaikaistaminen

Järjestelmien modernisointi sujuu helposti ja kivuttomasti meidän kanssa. Uudistamme vanhat legacy-sovelluksesi pala palalta esimerkiksi helposti ylläpidettäviksi mikropalveluiksi.

MVP, Minimum Viable Product

Minimum Viable Product on tuote, johon on toteutettu vain kaikista keskeisimmät toiminnot sen käyttöönottoa varten. MVP:n avulla voit helposti testata ideaasi loppukäyttäjillä mahdollisimman pienillä resursseilla.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on pulaa ohjelmistokehityksen ammattilaisista. Täydennämme kehittäjätiimiäsi, olipa tarve lyhyt tai pidempikestoinen. Autamme sinut myös alkuun oman kehittäjätiimisi pystyttämisessä.

Mobiilisovellukset, iOS & Android

Suuri osa ihmisten Internetin ja digitaalisten palveluiden käytöstä tapahtuu jollain muulla laitteella, kuin perinteisellä tietokoneella. Julkaisemalla mobiilisovelluksesi iOS ja Android -alustoille, tavoitat modernin asiakkaan helposti ja vaivatta, riippumatta kuluttajan sen hetkisestä sijainnista.

Amazon Web Services

Suosimme ohjelmistokehitysprojekteissamme Amazonin pilvipalveluratkaisuja, minkä ansiosta ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, vaikka käytössäsi on tuorein ja paras teknologia. Amazonin hoitaessa ylläpitoon liittyvät asiat, kuten päivitykset, tietoturvan ja rikkoutuvat laitteistot, jää meille aikaa keskittyä palvelusi rakentamiseen.

Verkkosivujen kehitys

Rakennamme yrityksellesi tyylikkäät ja hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka pitävät huolen verkkonäkyvyydestäsi.